Vakantie

Leukste camping in Zuid-Holland

Op vakantie in Zuid-Holland? Of je nu een camping in Zuid-Holland of een vakantiepark in Zuid-Holland zoekt, bij Vakantiepark Delftse Hout zit je goed. Delftse Hout is namelijk een vakantiepark met veel verschillende kampeerplaatsen en een ruim aanbod aan mooie accommodaties. Zo is er voor ieder wat wils. Onze camping bevindt zich aan de rand van de gezellige stad Delft, maar toch midden in de natuur. 

Vakantie in Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland heeft veel te bieden. Cultuur, een indrukwekkende historie, prachtige natuur en de ligging aan de Noordzee. Het ruime aanbod van bezienswaardigheden en de variatie maken een vakantie in Zuid-Holland geschikt voor iedereen. Bezoek steden zoals Den Haag en Rotterdam, maar ook de Bollenstreek en de natuur van de Biesbosch zijn een bezoekje waard. Onze camping in Delft is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie in Zuid-Holland. Lees hier meer leuke tips over Zuid- Holland.

Camping in Zuid-Holland

Op Vakantiepark Delftse Hout kun je terecht met je eigen tent, caravan of camper of je kunt ervoor kiezen om één van de luxe accommodaties te huren. We hebben verschillende ruime kampeerplaatsen. Wil je een plaats met wat meer privacy of houd je van gezellige drukte? Vol in de zon of juist in de schaduw? Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte kampeerplek op Vakantiepark Delftse Hout.

Voor kampeerders met jonge kinderen is het familieveld een leuke plek om te staan. Het familieveld ligt dichtbij de speeltuin dus vriendjes en vriendinnetjes zijn zo gemaakt! De comfortplaatsen zijn verharde plaatsen en geschikt voor caravans en campers. Op deze plekken kun je gemakkelijk met de camper op- en af rijden. Voor campers hebben wij verharde camperplaatsen en camper comfortplaatsen beschikbaar.

Vakantiepark in Zuid-Holland

Voor de mensen die houden van wat meer luxe verhuren wij ook verschillende accommodaties. Verblijf in een veranda chalet voor 4 of 6 personen of kies voor een camping lodge voor 4 personen met twee slaapkamers. Maar ook als je uniek wil overnachten hebben wij leuke opties. Eén van onze unieke accommodaties is de Houten Iglo. Dit sfeervolle vakantiehuisje heeft een uniek exterieur en is zeer populair bij onze gasten. Een vakantie die je doorbrengt in de Houten Iglo ga je zeker niet snel vergeten. Doordat de accommodatie volledig gemaakt is van hout, geeft het een knusse sfeer en zal er lang over nagepraat worden!

Camping met zwembad

Een vakantiepark met zwembad is voor veel vakantiegangers een must. Op onze camping vind je een verwarmd zwembad en voor de allerkleinsten is er een ondiep spetterbad. Naast het zwembad is er natuurlijk nog meer te doen. In de schoolvakanties beleven de kids samen met het animatieteam de leukste avonturen!

Bekijk wat er nog meer te doen is op onze kindercamping in Zuid-Holland:

Vakantiepark Delftse Hout in het kort:

✓ Leukste camping in Zuid-Holland
✓ Op steenworp afstand van het centrum van Delft
✓ Rotterdam en Den-Haag gemakkelijk bereikbaar
✓ Vlakbij prachtige recreatieplas
✓ Genieten voor jong en oud