Vakantie

Dagje uit? Kom naar het Dinopark in Groningen

Zin in een leuk en spannend dagje uit? Kom dan naar Familieparken Landgoed Tenaxx, een uniek dagje uit in Groningen boordevol avontuur. Op onze familieparken wandel je rond tussen de dino’s, zodat je oren en ogen tekort komt. Maar er is meer…

Dinopark Groningen

Wist jij al dat er in het hoge Noorden van Nederland een superleuk pretpark is voor dinofans? In het dinopark op Landgoed Tenaxx is het elke dag feest. Hier beleef je een geweldig dagje uit, loop door het grote bos vol bijzondere bomen én bijzondere bewoners. Spot jij alle 30 dino’s in het bos?

Naast het dinopark en bomenpark kun je ook boogschieten in het bogenpark, is er een miniatuurpark, waterpark en is er veel te spelen. Vergeet ook niet een rondrit te maken in het treintje dat om het park rijdt, de survivalbaan te veroveren en vergroot je kennis van dino’s in het dinomuseum.

Het dinopark in Groningen is natuurlijk leuk om met het gezin te bezoeken, maar ook voor schoolreisjes en verjaardagsfeestjes is dit een perfecte locatie.

Betaalbaar uitje Groningen

Alle tickets zijn inclusief snackmenu en je kunt ook gratis parkeren. Ben je dus nog op zoek naar een superleuk én betaalbaar uitje in Groningen? Zoek niet verder en bezoek onze website.

Zien we jou snel bij het dinopark Groningen: Familieparken Landgoed Tenaxx?