Lifestyle

Even weg van alle drukte?

Ben je altijd druk, druk, druk?

Je werk, je gezin, vrienden, familie, hobby’s, sporten en ga zo maar door … en wie wordt er vaak vergeten? Juist … jijzelf! Nu zijn er geweldige coachingstrajecten over ‘jezelf weer vinden’ of ’time-management’. Maar dé plek voor ‘me-time’ is toch je eigen huis, of niet?

Sisällä Interieur & Gifts kan je helpen om je huis om te toveren tot een plek waar je tot rust komt, waar je even kunt ontstressen en waar je je écht thuis voelt. Zowel de winkel in Anna Paulowna als de webshop stralen die heerlijke Scandinavische ‘hygge’ sfeer uit. Rustige kleuren en veel natuurlijke materialen maar met ontzettend leuke accessoires waardoor het nooit saai wordt.

Naast meubels en woonaccessoires vind je bij Sisällä ook nog eens de allerleukste cadeaus voor groot en klein. En omdat eigenaresse Anouk niet alleen producten verkoopt maar ook afgestudeerd is als interieuradviseur ben je verzekerd van professioneel advies, goede kwaliteit maar zorgt ze er tegelijkertijd ook voor dat fijn wonen betaalbaar blijft.

Tot snel bij Sisällä Interieur & Gifts