Shopping

Is jouw kind ook zo gek op dieren?

Vaak voelen kinderen zich bijzonder aangetrokken tot dieren.

Dieren kunnen daarom ook veel betekenen voor kinderen. Als je dieren aait, of je nu groot of klein bent werkt dat ontspannend. Dus niet alleen voor de kinderen maar ook voor de papa’s en mama’s. Een huisdier brengt leven in de brouwerij, en door er voor te zorgen leren kinderen verantwoordelijkheid. Een dier moet dagelijkse verzorging krijgen. Een hondje laat je een paar keer per dag uit, en eten maken kunnen ze natuurlijk ook niet zelf. Het huisdier en je kind zullen veel plezier van elkaar hebben. Bovendien kunnen je kind en het dier veel plezier van elkaar hebben. En veel tijd met elkaar doorbrengen.

Is je kind een echte dierenvriend, dan is het superleuk om ook de slaapkamer in te richten met bijvoorbeeld een nachtlampje van een dier. Er zijn veel nachtlampjes op de markt in de vorm van een dier. Je kind zal het prachtig vinden. Behalve een huisdier waar hij of zij veel plezier van heeft ook nog een nachtlampje als vriendje voor de nacht.

Of het nu een nachtlampje is wat lijkt op jullie huisdier, zoals de poezenlamp van a little love company. Of Nijntje het konijn. Of een nachtlampje van een vos, of een tijger. Er is voor elke dierenliefhebber een bijpassende lamp. Ook het merk Djeco heeft supertoffe dieren nachtlampjes. Evenals het bekende merk ZaZu. En wat dacht je van de hartslagknuffeldieren van Flow Amsterdam. Ook zij hebben super mooi van zacht materiaal gemaakte nachtlampen in de vorm van dieren.

Zo is je kind overdag blij met jullie bezoekjes aan de kinderboerderij, of van jullie huisdier. En slaapt hij in de nacht heerlijk met zijn dierennachtlicht. Overdag zorgt het aaien van het huisdier voor ontspanning, en in de nacht het zachte licht van zijn nachtlampje.

https://www.nachtlichtshop.at/nachttischlampe-kinder