Business

Intercash incasso en juristen maken het verschil!

INTERCASH INCASSO EN JURISTEN WERKT MET DE NIEUWSTE INCASSO METHODE

Intercash incasso en juristen blijft in ontwikkeling en bedient zich van de beste en nieuwste incasso methoden om uw klant zo snel mogelijk de openstaande vordering met rente en incassokosten te laten betalen.

Hoe vaak kijkt u op uw telefoon per dag? Bijna iedereen kijkt dagelijks veelvuldig op zijn telefoon en sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Whatsapp.

VIA HET DOOR ONS ONTWIKKELDE INCASSOSYSTEEM INNEN WIJ DOOR EEN SNELLE BETALINGSMETHODE

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash incasso en juristen een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt Intercash Incasso en Juristen daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

WILT U SNEL HET GELD WAAR U RECHT OP HEEFT?

Vind u ook dat het tijd wordt dat uw debiteur zo snel mogelijk gaat betalen, zodat u het geld krijgt wat al bij u op de bankrekening had moeten staan. Wilt u ook graag snel uw facturen betaald krijgen die u maar niet betaalt krijgt na veel inspanning en ergernis? Intercash incasso en juristen helpen graag om uw openstaande vordering te innen met de nieuwste incasso methode.

Omdat Intercash Incasso en Juristen uw klanten benaderen vinden wij het belangrijk te weten hoe u de relatie met uw klant wilt zien na het incassotraject. Ons incassowerk wordt daarop afgestemd. In alle gevallen doen wij dat uiteraard respectvol en gepast, maar zeker indringend, snel opvolgend en vasthoudend, gericht op snelle betaling, inclusief rente voor u en incassokosten voor ons.

U KRIJGT DE RENTE EN UW DEBITEUR MOET DE INCASSOKOSTEN BETALEN.

Op het moment dat Intercash Incasso Juristen uw incassodossier aanmaakt voor het innen van uw opeisbare vordering (facturen) en een sommatiebericht maakt is uw debiteur wettelijk verplicht incassokosten te betalen. Als uw debiteur dat niet vrijwillig betaalt kunnen de incassojuristen van Intercash dat afdwingen via een dagvaarding bij de rechtbank. In 97% van de gevallen gaat uw debiteur uiteindelijk de incassokosten vrijwillig betalen, doordat wij hen kunnen overtuigen dat vrijwillige betaling voor hen de goedkoopste optie is en waarbij wij wijzen op een aantal vonnissen waarbij wij voor onze klant optraden en de debiteur werd veroordeeld tot betaling van de incassokosten.

Wilt u meer informatie over de nieuwste incasso methode en snel uw geld of heeft u nog vragen? Bezoek dan onze website Intercash.nl