Lifestyle,  Shopping

PlakHet PlakCijfers en plakletters

Plak cijfers en letters

PlakHet levert verschillende soorten cijfers die overal voor te gebruiken zijn, als huisnummer, op je kliko of op je brievenbus zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. De plakkende cijfers zijn in verschillende afmetingen en in diverse kleuren verkrijgbaar. We kunnen uw cijfers snijden tot een maximale hoogte van 60 centimeter. Grote cijfers zijn ideaal voor op bedrijfspanden en kleinere cijfers sieren de voordeur van u huis op.  Onze vinyl is weerbestendig voor gebruik buiten.

Ruime collectie

PlakHet heeft een ruime collectie stickers voor op uw raam, muur, auto, glas, plastic en alles waar je maar iets op wilt plakken. Uiteraard blijven we bij de tijd en breiden we onze collectie regelmatig uit. Hou onze website daarvoor in de gaten.

 

Tip van PlakHet

Lichte kleuren op donkere achtergronden geven het beste resultaat. Zo komt op een kliko uw sticker in wit het mooist over.

 

Kwaliteit

Doordat we zelf ontwerpen, produceren, controleren en verzenden zijn de lijnen kort. We leveren uw bestelling in de hoogste kwaliteit materialen, gemaakt door mensen met kennis van zaken. Uw bestelling wordt snel geproduceerd en spoedig bij u afgeleverd.

 

Stickers verwijderen

Bent u op uw sticker uitgekeken of klopt hetgeen er op staat niet meer? Maak dan met een föhn de sticker warm en verwijder hem langzaam van de ondergrond. Dit is wel op uw eigen risico. Eventuele lijmresten die achterblijven verwijderd u met alcohol. Een verwijderde sticker is niet herbruikbaar.

 

Hulp in geval van

Mocht er bij het aanbrengen van uw sticker iets mis gaan, neem dan contact met ons op. In overleg zoeken we naar een passende oplossing. Heb je nog vragen of wensen mail ons dan, we staan je graag te woord.

 

Op al het werk wat PlakHet voor u maakt en aflevert zit auteursrecht. Het is dan ook zonder schriftelijke toestemming van PlakHet niet toegestaan om ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto’s die worden verstrekt via www.plakhet.nl op welke manier dan ook te kopiëren of te verspreiden. PlakHet is een onderdeel van StormIT Design.

 

Verzending

Nadat we je bestelling ontvangen hebben starten we met de productie daarvan. Je bestelling zullen we zo snel mogelijk produceren en verzenden, in de meeste gevallen tussen de 3 en 5 werkdagen. Je bestelling wordt verpakt in een stevige doos vanaf 25 centimeter groot. Voor een envelop of brievenbusdoos bedragen de verzendkosten € 2,75 per bestelling.