Vakantie

Vakantie in Groningen? Camping de Barkhoorn

Vakantie vieren in Groningen? Laat je verrassen door de meest noordelijke provincie van Nederland waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Camping de Barkhoorn in Groningen is de ideale camping in Groningen voor een vakantie waar je de mooiste herinneringen maakt. Van harte welkom!

Camping Groningen

Onze camping in Groningen heeft alles voor een heerlijke vakantie. Kom met je eigen tent, vouwwagen of caravan of huur één van onze trekkershutten of lodges. Zeker weten dat het je aan niets ontbreekt. Zowel voor de natuurliefhebber als de actieve vakantieganger biedt Camping de Barkhoorn veel mogelijkheden. Onze camping is prachtig gelegen met in het midden een eigen zwemmeertje. Hier kun je heerlijk spelen in het water of op het strandje zonnen.

Lekker eten en drinken mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens de vakantie. Hiervoor hebben we een gezellig restaurant waar je wat kunt afhalen of gezellig op het terras wat kunt eten.

Kampeerplaatsen met privé sanitair

Op Camping de Barkhoorn kun je gebruik maken van privé sanitair, een prettig idee. Zo heb je zelf je toilet, douche en wastafel bij de hand. Op onze ruime en rustige camping in het verrassend mooie Groningen, realiseerden we extra mooie en ruime kampeerplaatsen, met spiksplinternieuwe sanitairunits.

Vakantie in Groningen

Laat je verrassen door het mooie Groningen waar veel te doen is. Beleef bijvoorbeeld een avontuurlijk dagje uit bij Dinopark Tenaxx, bezoek het bijzondere vestingstadje Bourtange of breng een bezoek aan de stad Groningen. Ook Duitsland is dichtbij en de moeite waard voor een dagje uit. Wij horen elk jaar weer van onze gasten hoe verrast ze zijn door het veelzijdige Groningen. Niet voor niets wordt gezegd: er gaat niets boven Groningen.

Zien we jou binnenkort op onze camping in Groningen? Boek nu je verblijf op De Barkhoorn en we heten je graag van harte welkom.